Om Flex-i-Trans

Flex-i-Trans Danmark administreres af Langhøj ApS

 

I 1979 startede Eric Langhøj en Maskinfabrik, der fremstillede produkter til byggeindustrien. Samme år ønskede hans læremester Ejvind Hjort, der ejede den første virksomhed i Danmark med indretning af handicapbiler, at sælge sin virksomhed til Eric og Vibber Langhøj.

 

Med sin store interesse for biler og udvikling af produkter for handicappede, så de selv kunne køre bil, var Eric Langhøj ikke i tvivl og overtog virksomheden. I de første år var produktsortimentet ikke ret stort; drejesæder og forskellige former for håndbetjening af speeder, bremse og kobling, var de muligheder, der var.

 

En dag fik elev og læremester en stor udfordring, da en af deres kunder, Karsten Torst, havde et helt specielt ønske: Fodstyring. 
Den første fodstyrede bil i Danmark var en realitet og den blev lavet af Ejvind Hjort og Eric Langhøj i samarbejde. 
Karsten Torst kører i dag i sin 5. handicapbil, alle indrettet hos Langhøj ApS.

 

Efterfølgende kom indretning af ”minibusser”, hvortil Langhøj ApS udviklede produkter, så det blev muligt at køre siddende i en el-kørestol.

 

Igennem årene voksede virksomheden støt og roligt, og i 1996 flyttede vi til større faciliteter i Aarhus. I februar 2005 havde firmaet igen brug for mere plads, så de lejede os ind i nogle tilstødende bygninger.

Efter at universitetet udvidede deres bygninger i 2008 måtte firmaet flytte og valgte i dette sammenhæng at bygge helt nyt domicil tæt ved motorvejen.

 

Det gør at Langhøj ApS i dag kan vi foretage afprøvning med kunder i vore Demobiler samt i vort show-room for at klarlægge de nødvendige individuelle behov for indretning, og hvor der er mulighed for afprøvning af sæder mv.

 

Med ansættelse af sønnerne Frank og Lars Langhøj, begge uddannede som ingeniører, (ansat i hhv. 1999 og 2001) var fremtidig udvikling sikret for virksomheden og kunderne. Efter en årrække ”i lære” overtog Frank og Lars Langhøj den fulde kontrol med firmaet i 2008-2009 hvor man også begyndte udvidelserne til det der i dag er 5 afdelinger.

 

Aarhus, Aalborg, København, Odense og Kolding.

 

I 2009 fik Langhøj ApS import og Forhandling i Skandinavien af Flex-i-Trans produktet. Det har resulteret i at stort set alle landets kommuner i dag har valgt Langhøj ApS, som leverandør af minibusser.
Mere end 100 minibusser kører i dag rundt i Danmark med det arbejdsmiljø-venlige system.