Bostedet Nordbyvænget

Bostedet Nordbyvænget

På Nordbyvænget giver det beboerne stor frihed at alle nu kan blive transporteret når det passer dem. Samtidig giver det stor flexibilitet for personalet at være uafhængig af externe busselskaber.

 

På Nordbyvænget har vi valgt Flex-i-Trans systemet fordi vi har fokus på arbejdsmiljøet. I det daglige betyder det, gode arbejdsfohold for de mange personer som skal bruge bussen. Det er let at bruge og samtidig er sikkerheden for kørestolsbrugerne i top.

 

Når vi skal bruge så mange penge på at købe bus og når det er så relativt sjældent vi gør det, er det vigtigt at have en samarbejdspartner vi kan stole på. Vi har købt bus hos Langhøj fordi vi her kan få en faglig god betjening. Det er vores indtryk at Langhøj er opdateret med det nyeste på markedet for handicaptransport. Vi har været glade for den personlige betjening vi har fået af Langhøjs konsulent. Langhøj har levet op til de afleveringsfrister og aftaler der er indgået. Vi har fået en grundig introduktion til bussens funktioner så alt personale er klædt forsvarligt på, til at køre bussen.

 

Søren Thorbøll, Forstander
Bostedet Nordbyvænget
Stensagervej 50, 8260 Viby